Ѕиден проточен бојлер со туш

protocen_167535616_n

Ѕиден проточен бојлер со туш

1,490.00 ден

Опис

Ѕиден проточен бојлер со туш 1490 денари

🚰 Топла вода за 4 секунди

🚰 Номинална волтажа 220 волти, моќност 3 KW,
притисок додека работи 0.03-0.7 MPa

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “Ѕиден проточен бојлер со туш”