ВОЗДУШНА ФОТЕЉА

Опис

ВОЗДУШНА ФОТЕЉА

 

🤩ВОЗДУШНА ФОТЕЉА + ТАБУРЕТКА, идеална за релаксација каде и да посакате…

стара цена 2̶2̶9̶0̶ ̶д̶е̶н̶а̶р̶и̶
💥НОВА ЦЕНА – 1990 денари💥

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “ВОЗДУШНА ФОТЕЉА”