⚡💡 СОЛАРЕН РЕФЛЕКТОР 120 WATT ⚡💡

solar reflektor 22
solar reflektor 11
solar reflektor 33
solar reflektor 44
solar reflektor 55

⚡💡 СОЛАРЕН РЕФЛЕКТОР 120 WATT ⚡💡

2,490.00 ден

Опис

 

💡  ЦЕНА 2490 Денари  💡

💡 Рефлектор кој работи на сончева енергија
💡 Дугме ON/OFF
💡 Има вграден сенсор

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “⚡💡 СОЛАРЕН РЕФЛЕКТОР 120 WATT ⚡💡”