БАСТУН СО ЛЕД СВЕТЛО

-34%
119107011_1345727145633345_6779284755643169748_n

БАСТУН СО ЛЕД СВЕТЛО

590.00 ден 390.00 ден

Опис

🔝БАСТУН СО ЛЕД СВЕТЛО за поддршка и сигурност на оние кои им е најпотребна

стара цена 5̶9̶0̶ ̶д̶е̶н̶а̶р̶и̶
💥НОВА ЦЕНА – 390 денари💥

помагало кое го олеснува движењето
флексибилен со можност за склопување
обезбедува сигурна и безбедна поддршка при движење
со вградено LED светло за поголема сигурност и видливост

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “БАСТУН СО ЛЕД СВЕТЛО”