🚗ПАРКИНГ СЕНЗОР СИСТЕМ 🚗

-34%
Slide61

🚗ПАРКИНГ СЕНЗОР СИСТЕМ 🚗

890.00 ден 590.00 ден

Опис

🚗ПАРКИНГ СЕНЗОР СИСТЕМ 🚗
 стара цена 8̶9̶0̶ ̶д̶е̶н̶а̶р̶и̶
💥НОВА ЦЕНА: 590 денари 💥

 систем наменет за сите модели на возила
 сензорите реагираат со звук на далечина од 2.5m па до 0.1m
 LCD приказ на одалеченоста
 приклучок 12v
 пакетот содржи се што ви е потребно за инсталација и монтажа

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “🚗ПАРКИНГ СЕНЗОР СИСТЕМ 🚗”