💻 ДРЖАЧ ЗА ЛАПТОП 💻

-23%
Slide81

💻 ДРЖАЧ ЗА ЛАПТОП 💻

1,290.00 ден 990.00 ден

Опис

💻 ДРЖАЧ ЗА ЛАПТОП 💻
 стара цена 1̶2̶9̶0̶ ̶д̶е̶н̶а̶р̶и̶
💥НОВА ЦЕНА: 990 денари 💥

❄️со кулер
🖱подлога за маус
📏можност за прилагодување на висината

Рецензии

Сеуште нема препораки.


Оценете го производот “💻 ДРЖАЧ ЗА ЛАПТОП 💻”